2019 leader
According to the public organization "Ukrainian Aeronautical Society"
096 969 96 19
066 278 70 85
No weekend, from 9:00 to 23:00
0

Пользовательское соглашение и политика конфиденциальности

Шановний, покупець!

Будь ласка, перед покупкою товару уважно прочитайте Угода з Інтернет-магазином flybuy.com.ua. Цей текст є Угодою між Інтернет-магазином flybuy.com.ua іменованим надалі “Інтернет-магазин”, і користувачем послуг Інтернет-магазину , що має назву надалі «Покупець» і визначає умови придбання товарів через сайт Інтернет-магазину.

1.Основние положення

1.1. Ця Угода укладається між Покупцем та Інтернет-магазином в момент оформлення замовлення.

1.2. Інформація, розміщена на сайті Інтернет-магазину, містить умови пропозиції покупки товару і являє собою публічну оферту, статус якого закріплений ст.633 Цивільного кодексу України (ЦКУ). Акцептом є факт оформлення замовлення на запропонований товар.

1.3. При оформленні замовлення Покупець погоджується з умовами, обговореними цією Угодою.

1.4. Здійснити покупку в Інтернет-магазині може будь-яка фізична або юридична особа, здатне прийняти і оплатити товар.1.5. Товар оплачується в національній валюті України при доставці товару або безготівковим банківським переказом.

 

2.інформація про товари

2.1. Товар представлений в каталозі через фото-зразки, що є власністю Інтернет-магазину.

2.2. Кожен фото-зразок супроводжується текстовою інформацією: артикулом, ціною і описом товару.

2.3. На прохання Покупця менеджер Інтернет-магазину зобов’язаний надати (по телефону або за допомогою електронної пошти) додаткову інформацію, необхідну і достатню, з точки зору Покупця, для прийняття ним рішення про покупку товару.

2.4. Зазначена на сайті ціна товару може бути змінена Інтернет-магазином в односторонньому порядку.

2.5. У разі зміни ціни товару, замовленого Покупцем, менеджер Інтернет-магазину при першій нагоді інформує про це Покупця (по телефону або за допомогою електронної пошти) для отримання підтвердження або анулювання замовлення. При неможливості зв’язатися з Покупцем дане замовлення вважається анульованим.

 

3. Порядок придбання товару в інтернет-магазині

3.1. Замовлення приймаються через Інтернет-магазин і офіційні сторінки в соціальних мережах.

3.2. Покупець Інтернет-магазину має право оформити замовлення на будь-який товар, розміщений на сайті Інтернет-магазину і наявний. Кожен товар може бути замовлений в будь-якій кількості. Замовлення може бути оформлене Покупцем наступними способами: зроблене по телефону, по електронній пошті або оформлене самостійно на сайті.

3.3 При відсутності товару на складі, менеджер компанії зобов’язаний поставити Покупця до відома (по телефону або через електронну пошту).

3.4. При відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від даного товару, анулювати замовлення.

3.5. Покупець має право відмовитися від замовлення в будь-який час до моменту його відправки Покупцеві, поставивши до відома Інтернет-магазин по телефону або через електронну пошту.

 

4.Доставка і передача товару Покупцю

4.1. Доставка товару, придбаного в Інтернет-магазині, здійснюється кур’єрськими або поштовими службами.

4.2 Відправка замовленого товару здійснюється протягом 2-х робочих днів з дня підтвердження замовлення Покупцем. Субота, неділя і офіційно визнані свята не входять в число робочих днів.

4.3. Разом із замовленням Покупцеві надаються такі документи: товарний чек або видаткову накладну, транспортна накладна (видається кур’єрською службою при доставці).

4.4. Покупець зобов’язаний у присутності кур’єра або пункті видачі виконати прийняття замовленого товару за кількістю, якості, асортименту та комплектності товару.

4.5. Фактом приймання товару Покупцем є оплата товару Покупцем.

4.6. При відмові Покупця від замовлення в момент доставки, Покупцем оплачуються витрати Інтернет-магазину на доставку замовлення.

4.6. Покупець не зобов’язаний компенсувати витрати Інтернет-магазину пов’язані з доставкою замовлення, якщо в процесі приймання товару виявиться, що поставлений товар неналежної якості, кількості, асортименту або комплектності.

 

5.Оплата замовлення

5.1. Замовлення, зроблений в Інтернет-магазині, оплачується Покупцем шляхом банківського переказу або передачі готівки кур’єрською службою.

5.2. Оплата замовлення за безготівковим розрахунком повинна бути зроблена Покупцем шляхом 100% авансового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Інтернет-магазину протягом одного робочого дня з дня підтвердження замовлення.

5.3. Прі не надходження коштів, інтернет-магазин залишає за собою право анулювати замовлення.

 

6.Порядок повернення товару належної якості

6.1. Покупець має право відмовитися від поставленого товару в момент отримання від кур’єра або в пункті видачі.

6.2. Повернення товару в Інтернет-магазин можливий в разі, якщо збережено його товарний вигляд, оригінальна фабрична упаковка, товарний чек, транспортна накладна.

6.3. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

6.4. При поверненні Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат магазина пов’язаних з доставкою товару Покупцеві.

 

7.Порядок повернення товару, придбаного через інтернет магазин, при виявленні прихованого браку

7.1. На товари, придбані в Інтернет-магазині встановлено гарантійний строк в розмірі 14 днів з дня покупки. Протягом якого, в разі виявлення в товарі прихованого браку, Покупець має право на безоплатне усунення недоліків, відповідне зменшення купівельної ціни, заміни на товар аналогічної моделі, на будь-який інший з відповідним перерахуванням купівельної ціни, повернення товару та отримання за нього грошей, в установленому законом України “Про захист прав споживачів” порядку.

7.2. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

 

8. Персональні дані.

8.1. Оформлюючи Замовлення на Сайті flybuy.com.ua, Користувач дає свою згоду Адміністрації на збір та обробку (накопичення, зберігання, адаптування, відновлення, використання, поширення, знеособлення і знищення ) зазначених даних, а саме: прізвища, ім’я та по батькові, електронної пошти, номера телефону, інших даних, – з метою забезпечення реалізації відносин купівлі-продажу, відносин у сфері захисту прав споживачів, у сфері реклами і маркетингових досліджень, а також дає свою згоду на передачу (поширення) його даних ТОВ «НОВА ПОШТА» (ЄДРПОУ 31316718), іншим транспортно-експедиторським і кур’єрським організаціям, будь-яким Банкам і/або фінансовим установам та іншим третім особам (без обмеження) на розсуд ТОВ «Повітроплавне товариство «Монгольф’єр». Дане положення діє без обмеження терміну дії.

8.2. Джерелом збору персональних даних є інформація, безпосередньо і добровільно надана самим Користувачем.

8.3. Власником наданих Користувачем персональних даних є ТОВ «Повітроплавне товариство «Монгольф’єр». Місцезнаходження: 04080, м. Київ, вул. Дмитрівська, 45.

8.4. Суб’єкт персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», має право: знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, окрім випадків, які встановлені законом;отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;на доступ до своїх персональних даних;отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів від дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;висувати вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;висувати вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи вони недостовірні;на захист своїх персональних даних від їх незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та до посадових осіб, які уповноважені забезпечувати захист персональних даних, або до суду;застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;вносити застереження про обмеження прав на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;відкликати згоду на обробку персональних даних;знати механізм автоматичної обробки персональних даних; на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

8.Інше

8.1. Інтернет-магазин залишає за собою право розширювати і скорочувати товарну пропозицію на Сайті, регулювати доступ до покупки будь-яких товарів, а також призупинити або припинити продаж будь-яких товарів на свій власний розсуд.

8.2. Ця Угода повинна розглядатися в тому вигляді, як воно опубліковано на Сайті, і має застосовуватися і тлумачитися відповідно до законодавства України.

 

Thank! Our manager will call you shortly

Leave your phone number and our manager will agree details of the order

Thank you for your review!

Cart

Your cart is currently empty.