2019 leader
According to the public organization "Ukrainian Aeronautical Society"
096 969 96 19
No weekend, from 9:00 to 23:00
0

Пользовательское соглашение и политика конфиденциальности

Шановний, покупець!

Будь ласка, перед покупкою товару уважно прочитайте Угода з Інтернет-магазином flybuy.com.ua. Цей текст є Угодою між Інтернет-магазином flybuy.com.ua іменованим надалі “Інтернет-магазин”, і користувачем послуг Інтернет-магазину , що має назву надалі «Покупець» і визначає умови придбання товарів через сайт Інтернет-магазину.

1.Основние положення

1.1. Ця Угода укладається між Покупцем та Інтернет-магазином в момент оформлення замовлення.

1.2. Інформація, розміщена на сайті Інтернет-магазину, містить умови пропозиції покупки товару і являє собою публічну оферту, статус якого закріплений ст.633 Цивільного кодексу України (ЦКУ). Акцептом є факт оформлення замовлення на запропонований товар.

1.3. При оформленні замовлення Покупець погоджується з умовами, обговореними цією Угодою.

1.4. Здійснити покупку в Інтернет-магазині може будь-яка фізична або юридична особа, здатне прийняти і оплатити товар.1.5. Товар оплачується в національній валюті України при доставці товару або безготівковим банківським переказом.

 

2.інформація про товари

2.1. Товар представлений в каталозі через фото-зразки, що є власністю Інтернет-магазину.

2.2. Кожен фото-зразок супроводжується текстовою інформацією: артикулом, ціною і описом товару.

2.3. На прохання Покупця менеджер Інтернет-магазину зобов’язаний надати (по телефону або за допомогою електронної пошти) додаткову інформацію, необхідну і достатню, з точки зору Покупця, для прийняття ним рішення про покупку товару.

2.4. Зазначена на сайті ціна товару може бути змінена Інтернет-магазином в односторонньому порядку.

2.5. У разі зміни ціни товару, замовленого Покупцем, менеджер Інтернет-магазину при першій нагоді інформує про це Покупця (по телефону або за допомогою електронної пошти) для отримання підтвердження або анулювання замовлення. При неможливості зв’язатися з Покупцем дане замовлення вважається анульованим.

 

3. Порядок придбання товару в інтернет-магазині

3.1. Замовлення приймаються через Інтернет-магазин і офіційні сторінки в соціальних мережах.

3.2. Покупець Інтернет-магазину має право оформити замовлення на будь-який товар, розміщений на сайті Інтернет-магазину і наявний. Кожен товар може бути замовлений в будь-якій кількості. Замовлення може бути оформлене Покупцем наступними способами: зроблене по телефону, по електронній пошті або оформлене самостійно на сайті.

3.3 При відсутності товару на складі, менеджер компанії зобов’язаний поставити Покупця до відома (по телефону або через електронну пошту).

3.4. При відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від даного товару, анулювати замовлення.

3.5. Покупець має право відмовитися від замовлення в будь-який час до моменту його відправки Покупцеві, поставивши до відома Інтернет-магазин по телефону або через електронну пошту.

 

4.Доставка і передача товару Покупцю

4.1. Доставка товару, придбаного в Інтернет-магазині, здійснюється кур’єрськими або поштовими службами.

4.2 Відправка замовленого товару здійснюється протягом 2-х робочих днів з дня підтвердження замовлення Покупцем. Субота, неділя і офіційно визнані свята не входять в число робочих днів.

4.3. Разом із замовленням Покупцеві надаються такі документи: товарний чек або видаткову накладну, транспортна накладна (видається кур’єрською службою при доставці).

4.4. Покупець зобов’язаний у присутності кур’єра або пункті видачі виконати прийняття замовленого товару за кількістю, якості, асортименту та комплектності товару.

4.5. Фактом приймання товару Покупцем є оплата товару Покупцем.

4.6. При відмові Покупця від замовлення в момент доставки, Покупцем оплачуються витрати Інтернет-магазину на доставку замовлення.

4.6. Покупець не зобов’язаний компенсувати витрати Інтернет-магазину пов’язані з доставкою замовлення, якщо в процесі приймання товару виявиться, що поставлений товар неналежної якості, кількості, асортименту або комплектності.

 

5.Оплата замовлення

5.1. Замовлення, зроблений в Інтернет-магазині, оплачується Покупцем шляхом банківського переказу або передачі готівки кур’єрською службою.

5.2. Оплата замовлення за безготівковим розрахунком повинна бути зроблена Покупцем шляхом 100% авансового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Інтернет-магазину протягом одного робочого дня з дня підтвердження замовлення.

5.3. Прі не надходження коштів, інтернет-магазин залишає за собою право анулювати замовлення.

 

6.Порядок повернення товару належної якості

6.1. Покупець має право відмовитися від поставленого товару в момент отримання від кур’єра або в пункті видачі.

6.2. Повернення товару в Інтернет-магазин можливий в разі, якщо збережено його товарний вигляд, оригінальна фабрична упаковка, товарний чек, транспортна накладна.

6.3. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

6.4. При поверненні Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат магазина пов’язаних з доставкою товару Покупцеві.

 

7.Порядок повернення товару, придбаного через інтернет магазин, при виявленні прихованого браку

7.1. На товари, придбані в Інтернет-магазині встановлено гарантійний строк в розмірі 14 днів з дня покупки. Протягом якого, в разі виявлення в товарі прихованого браку, Покупець має право на безоплатне усунення недоліків, відповідне зменшення купівельної ціни, заміни на товар аналогічної моделі, на будь-який інший з відповідним перерахуванням купівельної ціни, повернення товару та отримання за нього грошей, в установленому законом України “Про захист прав споживачів” порядку.

7.2. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

 

8. Персональні дані.

8.1. Оформлюючи Замовлення на Сайті flybuy.com.ua, Користувач дає свою згоду Адміністрації на збір та обробку (накопичення, зберігання, адаптування, відновлення, використання, поширення, знеособлення і знищення ) зазначених даних, а саме: прізвища, ім’я та по батькові, електронної пошти, номера телефону, інших даних, – з метою забезпечення реалізації відносин купівлі-продажу, відносин у сфері захисту прав споживачів, у сфері реклами і маркетингових досліджень, а також дає свою згоду на передачу (поширення) його даних ТОВ «НОВА ПОШТА» (ЄДРПОУ 31316718), іншим транспортно-експедиторським і кур’єрським організаціям, будь-яким Банкам і/або фінансовим установам та іншим третім особам (без обмеження) на розсуд ТОВ «Повітроплавне товариство «Монгольф’єр». Дане положення діє без обмеження терміну дії.

8.2. Джерелом збору персональних даних є інформація, безпосередньо і добровільно надана самим Користувачем.

8.3. Власником наданих Користувачем персональних даних є ТОВ «Повітроплавне товариство «Монгольф’єр». Місцезнаходження: 04080, м. Київ, вул. Дмитрівська, 45.

8.4. Суб’єкт персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», має право: знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, окрім випадків, які встановлені законом;отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;на доступ до своїх персональних даних;отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів від дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;висувати вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;висувати вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи вони недостовірні;на захист своїх персональних даних від їх незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та до посадових осіб, які уповноважені забезпечувати захист персональних даних, або до суду;застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;вносити застереження про обмеження прав на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;відкликати згоду на обробку персональних даних;знати механізм автоматичної обробки персональних даних; на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

8.Інше

8.1. Інтернет-магазин залишає за собою право розширювати і скорочувати товарну пропозицію на Сайті, регулювати доступ до покупки будь-яких товарів, а також призупинити або припинити продаж будь-яких товарів на свій власний розсуд.

8.2. Ця Угода повинна розглядатися в тому вигляді, як воно опубліковано на Сайті, і має застосовуватися і тлумачитися відповідно до законодавства України.

 

Пользовательское соглашение и политика конфиденциальности

Шановний, покупець!

Будь ласка, перед покупкою товару уважно прочитайте Угода з Інтернет-магазином flybuy.com.ua. Цей текст є Угодою між Інтернет-магазином flybuy.com.ua іменованим надалі “Інтернет-магазин”, і користувачем послуг Інтернет-магазину , що має назву надалі «Покупець» і визначає умови придбання товарів через сайт Інтернет-магазину.

1.Основние положення

1.1. Ця Угода укладається між Покупцем та Інтернет-магазином в момент оформлення замовлення.

1.2. Інформація, розміщена на сайті Інтернет-магазину, містить умови пропозиції покупки товару і являє собою публічну оферту, статус якого закріплений ст.633 Цивільного кодексу України (ЦКУ). Акцептом є факт оформлення замовлення на запропонований товар.

1.3. При оформленні замовлення Покупець погоджується з умовами, обговореними цією Угодою.

1.4. Здійснити покупку в Інтернет-магазині може будь-яка фізична або юридична особа, здатне прийняти і оплатити товар.1.5. Товар оплачується в національній валюті України при доставці товару або безготівковим банківським переказом.

 

2.інформація про товари

2.1. Товар представлений в каталозі через фото-зразки, що є власністю Інтернет-магазину.

2.2. Кожен фото-зразок супроводжується текстовою інформацією: артикулом, ціною і описом товару.

2.3. На прохання Покупця менеджер Інтернет-магазину зобов’язаний надати (по телефону або за допомогою електронної пошти) додаткову інформацію, необхідну і достатню, з точки зору Покупця, для прийняття ним рішення про покупку товару.

2.4. Зазначена на сайті ціна товару може бути змінена Інтернет-магазином в односторонньому порядку.

2.5. У разі зміни ціни товару, замовленого Покупцем, менеджер Інтернет-магазину при першій нагоді інформує про це Покупця (по телефону або за допомогою електронної пошти) для отримання підтвердження або анулювання замовлення. При неможливості зв’язатися з Покупцем дане замовлення вважається анульованим.

 

3. Порядок придбання товару в інтернет-магазині

3.1. Замовлення приймаються через Інтернет-магазин і офіційні сторінки в соціальних мережах.

3.2. Покупець Інтернет-магазину має право оформити замовлення на будь-який товар, розміщений на сайті Інтернет-магазину і наявний. Кожен товар може бути замовлений в будь-якій кількості. Замовлення може бути оформлене Покупцем наступними способами: зроблене по телефону, по електронній пошті або оформлене самостійно на сайті.

3.3 При відсутності товару на складі, менеджер компанії зобов’язаний поставити Покупця до відома (по телефону або через електронну пошту).

3.4. При відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від даного товару, анулювати замовлення.

3.5. Покупець має право відмовитися від замовлення в будь-який час до моменту його відправки Покупцеві, поставивши до відома Інтернет-магазин по телефону або через електронну пошту.

 

4.Доставка і передача товару Покупцю

4.1. Доставка товару, придбаного в Інтернет-магазині, здійснюється кур’єрськими або поштовими службами.

4.2 Відправка замовленого товару здійснюється протягом 2-х робочих днів з дня підтвердження замовлення Покупцем. Субота, неділя і офіційно визнані свята не входять в число робочих днів.

4.3. Разом із замовленням Покупцеві надаються такі документи: товарний чек або видаткову накладну, транспортна накладна (видається кур’єрською службою при доставці).

4.4. Покупець зобов’язаний у присутності кур’єра або пункті видачі виконати прийняття замовленого товару за кількістю, якості, асортименту та комплектності товару.

4.5. Фактом приймання товару Покупцем є оплата товару Покупцем.

4.6. При відмові Покупця від замовлення в момент доставки, Покупцем оплачуються витрати Інтернет-магазину на доставку замовлення.

4.6. Покупець не зобов’язаний компенсувати витрати Інтернет-магазину пов’язані з доставкою замовлення, якщо в процесі приймання товару виявиться, що поставлений товар неналежної якості, кількості, асортименту або комплектності.

 

5.Оплата замовлення

5.1. Замовлення, зроблений в Інтернет-магазині, оплачується Покупцем шляхом банківського переказу або передачі готівки кур’єрською службою.

5.2. Оплата замовлення за безготівковим розрахунком повинна бути зроблена Покупцем шляхом 100% авансового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Інтернет-магазину протягом одного робочого дня з дня підтвердження замовлення.

5.3. Прі не надходження коштів, інтернет-магазин залишає за собою право анулювати замовлення.

 

6.Порядок повернення товару належної якості

6.1. Покупець має право відмовитися від поставленого товару в момент отримання від кур’єра або в пункті видачі.

6.2. Повернення товару в Інтернет-магазин можливий в разі, якщо збережено його товарний вигляд, оригінальна фабрична упаковка, товарний чек, транспортна накладна.

6.3. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

6.4. При поверненні Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат магазина пов’язаних з доставкою товару Покупцеві.

 

7.Порядок повернення товару, придбаного через інтернет магазин, при виявленні прихованого браку

7.1. На товари, придбані в Інтернет-магазині встановлено гарантійний строк в розмірі 14 днів з дня покупки. Протягом якого, в разі виявлення в товарі прихованого браку, Покупець має право на безоплатне усунення недоліків, відповідне зменшення купівельної ціни, заміни на товар аналогічної моделі, на будь-який інший з відповідним перерахуванням купівельної ціни, повернення товару та отримання за нього грошей, в установленому законом України “Про захист прав споживачів” порядку.

7.2. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

 

8. Персональні дані.

8.1. Оформлюючи Замовлення на Сайті flybuy.com.ua, Користувач дає свою згоду Адміністрації на збір та обробку (накопичення, зберігання, адаптування, відновлення, використання, поширення, знеособлення і знищення ) зазначених даних, а саме: прізвища, ім’я та по батькові, електронної пошти, номера телефону, інших даних, – з метою забезпечення реалізації відносин купівлі-продажу, відносин у сфері захисту прав споживачів, у сфері реклами і маркетингових досліджень, а також дає свою згоду на передачу (поширення) його даних ТОВ «НОВА ПОШТА» (ЄДРПОУ 31316718), іншим транспортно-експедиторським і кур’єрським організаціям, будь-яким Банкам і/або фінансовим установам та іншим третім особам (без обмеження) на розсуд ТОВ «Повітроплавне товариство «Монгольф’єр». Дане положення діє без обмеження терміну дії.

8.2. Джерелом збору персональних даних є інформація, безпосередньо і добровільно надана самим Користувачем.

8.3. Власником наданих Користувачем персональних даних є ТОВ «Повітроплавне товариство «Монгольф’єр». Місцезнаходження: 04080, м. Київ, вул. Дмитрівська, 45.

8.4. Суб’єкт персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», має право: знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, окрім випадків, які встановлені законом;отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;на доступ до своїх персональних даних;отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів від дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;висувати вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;висувати вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи вони недостовірні;на захист своїх персональних даних від їх незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та до посадових осіб, які уповноважені забезпечувати захист персональних даних, або до суду;застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;вносити застереження про обмеження прав на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;відкликати згоду на обробку персональних даних;знати механізм автоматичної обробки персональних даних; на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

8.Інше

8.1. Інтернет-магазин залишає за собою право розширювати і скорочувати товарну пропозицію на Сайті, регулювати доступ до покупки будь-яких товарів, а також призупинити або припинити продаж будь-яких товарів на свій власний розсуд.

8.2. Ця Угода повинна розглядатися в тому вигляді, як воно опубліковано на Сайті, і має застосовуватися і тлумачитися відповідно до законодавства України.

 

Магазин

Shop

Повернення

Подарункові сертифікати поверненню або обміну не підлягають.

Будь-який інший товар, куплений в нашому інтернет-магазині, Ви можете повернути або обміняти при наявності товарного чека і цілісної упаковки протягом 14 днів з моменту покупки. Повернення або обмін выдбуваэться протягом 48 годин. Для повернення або обміну необхідно звернутися за контактами, зазначених на сайті.

Возврат

Подарочные сертификаты возврату или обмену не подлежат.

Любой другой товар, купленный в нашем интернет-магазине, Вы можете вернуть или обменять при наличии товарного чека и целостной упаковки в течение 14 дней с момента покупки. Возврат или обмен приосходит в течение 48 часов. Для возврата или обмена необходимо обратиться по контактам, указанных на сайте.

Certificate activation

Активація сертифікату

Checkout

Оформлення замовлення

My account

Login

Особистий кабінет

Login

Cart

Your cart is currently empty.

Кошик

Your cart is currently empty.

Пользовательское соглашение и политика конфиденциальности

Шановний, покупець!

Будь ласка, перед покупкою товару уважно прочитайте Угода з Інтернет-магазином flybuy.com.ua. Цей текст є Угодою між Інтернет-магазином flybuy.com.ua іменованим надалі “Інтернет-магазин”, і користувачем послуг Інтернет-магазину , що має назву надалі «Покупець» і визначає умови придбання товарів через сайт Інтернет-магазину.

1.Основние положення

1.1. Ця Угода укладається між Покупцем та Інтернет-магазином в момент оформлення замовлення.

1.2. Інформація, розміщена на сайті Інтернет-магазину, містить умови пропозиції покупки товару і являє собою публічну оферту, статус якого закріплений ст.633 Цивільного кодексу України (ЦКУ). Акцептом є факт оформлення замовлення на запропонований товар.

1.3. При оформленні замовлення Покупець погоджується з умовами, обговореними цією Угодою.

1.4. Здійснити покупку в Інтернет-магазині може будь-яка фізична або юридична особа, здатне прийняти і оплатити товар.1.5. Товар оплачується в національній валюті України при доставці товару або безготівковим банківським переказом.

 

2.інформація про товари

2.1. Товар представлений в каталозі через фото-зразки, що є власністю Інтернет-магазину.

2.2. Кожен фото-зразок супроводжується текстовою інформацією: артикулом, ціною і описом товару.

2.3. На прохання Покупця менеджер Інтернет-магазину зобов’язаний надати (по телефону або за допомогою електронної пошти) додаткову інформацію, необхідну і достатню, з точки зору Покупця, для прийняття ним рішення про покупку товару.

2.4. Зазначена на сайті ціна товару може бути змінена Інтернет-магазином в односторонньому порядку.

2.5. У разі зміни ціни товару, замовленого Покупцем, менеджер Інтернет-магазину при першій нагоді інформує про це Покупця (по телефону або за допомогою електронної пошти) для отримання підтвердження або анулювання замовлення. При неможливості зв’язатися з Покупцем дане замовлення вважається анульованим.

 

3. Порядок придбання товару в інтернет-магазині

3.1. Замовлення приймаються через Інтернет-магазин і офіційні сторінки в соціальних мережах.

3.2. Покупець Інтернет-магазину має право оформити замовлення на будь-який товар, розміщений на сайті Інтернет-магазину і наявний. Кожен товар може бути замовлений в будь-якій кількості. Замовлення може бути оформлене Покупцем наступними способами: зроблене по телефону, по електронній пошті або оформлене самостійно на сайті.

3.3 При відсутності товару на складі, менеджер компанії зобов’язаний поставити Покупця до відома (по телефону або через електронну пошту).

3.4. При відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від даного товару, анулювати замовлення.

3.5. Покупець має право відмовитися від замовлення в будь-який час до моменту його відправки Покупцеві, поставивши до відома Інтернет-магазин по телефону або через електронну пошту.

 

4.Доставка і передача товару Покупцю

4.1. Доставка товару, придбаного в Інтернет-магазині, здійснюється кур’єрськими або поштовими службами.

4.2 Відправка замовленого товару здійснюється протягом 2-х робочих днів з дня підтвердження замовлення Покупцем. Субота, неділя і офіційно визнані свята не входять в число робочих днів.

4.3. Разом із замовленням Покупцеві надаються такі документи: товарний чек або видаткову накладну, транспортна накладна (видається кур’єрською службою при доставці).

4.4. Покупець зобов’язаний у присутності кур’єра або пункті видачі виконати прийняття замовленого товару за кількістю, якості, асортименту та комплектності товару.

4.5. Фактом приймання товару Покупцем є оплата товару Покупцем.

4.6. При відмові Покупця від замовлення в момент доставки, Покупцем оплачуються витрати Інтернет-магазину на доставку замовлення.

4.6. Покупець не зобов’язаний компенсувати витрати Інтернет-магазину пов’язані з доставкою замовлення, якщо в процесі приймання товару виявиться, що поставлений товар неналежної якості, кількості, асортименту або комплектності.

 

5.Оплата замовлення

5.1. Замовлення, зроблений в Інтернет-магазині, оплачується Покупцем шляхом банківського переказу або передачі готівки кур’єрською службою.

5.2. Оплата замовлення за безготівковим розрахунком повинна бути зроблена Покупцем шляхом 100% авансового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Інтернет-магазину протягом одного робочого дня з дня підтвердження замовлення.

5.3. Прі не надходження коштів, інтернет-магазин залишає за собою право анулювати замовлення.

 

6.Порядок повернення товару належної якості

6.1. Покупець має право відмовитися від поставленого товару в момент отримання від кур’єра або в пункті видачі.

6.2. Повернення товару в Інтернет-магазин можливий в разі, якщо збережено його товарний вигляд, оригінальна фабрична упаковка, товарний чек, транспортна накладна.

6.3. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

6.4. При поверненні Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат магазина пов’язаних з доставкою товару Покупцеві.

 

7.Порядок повернення товару, придбаного через інтернет магазин, при виявленні прихованого браку

7.1. На товари, придбані в Інтернет-магазині встановлено гарантійний строк в розмірі 14 днів з дня покупки. Протягом якого, в разі виявлення в товарі прихованого браку, Покупець має право на безоплатне усунення недоліків, відповідне зменшення купівельної ціни, заміни на товар аналогічної моделі, на будь-який інший з відповідним перерахуванням купівельної ціни, повернення товару та отримання за нього грошей, в установленому законом України “Про захист прав споживачів” порядку.

7.2. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

 

8. Персональні дані.

8.1. Оформлюючи Замовлення на Сайті flybuy.com.ua, Користувач дає свою згоду Адміністрації на збір та обробку (накопичення, зберігання, адаптування, відновлення, використання, поширення, знеособлення і знищення ) зазначених даних, а саме: прізвища, ім’я та по батькові, електронної пошти, номера телефону, інших даних, – з метою забезпечення реалізації відносин купівлі-продажу, відносин у сфері захисту прав споживачів, у сфері реклами і маркетингових досліджень, а також дає свою згоду на передачу (поширення) його даних ТОВ «НОВА ПОШТА» (ЄДРПОУ 31316718), іншим транспортно-експедиторським і кур’єрським організаціям, будь-яким Банкам і/або фінансовим установам та іншим третім особам (без обмеження) на розсуд ТОВ «Повітроплавне товариство «Монгольф’єр». Дане положення діє без обмеження терміну дії.

8.2. Джерелом збору персональних даних є інформація, безпосередньо і добровільно надана самим Користувачем.

8.3. Власником наданих Користувачем персональних даних є ТОВ «Повітроплавне товариство «Монгольф’єр». Місцезнаходження: 04080, м. Київ, вул. Дмитрівська, 45.

8.4. Суб’єкт персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», має право: знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, окрім випадків, які встановлені законом;отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;на доступ до своїх персональних даних;отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів від дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;висувати вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;висувати вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи вони недостовірні;на захист своїх персональних даних від їх незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та до посадових осіб, які уповноважені забезпечувати захист персональних даних, або до суду;застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;вносити застереження про обмеження прав на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;відкликати згоду на обробку персональних даних;знати механізм автоматичної обробки персональних даних; на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

8.Інше

8.1. Інтернет-магазин залишає за собою право розширювати і скорочувати товарну пропозицію на Сайті, регулювати доступ до покупки будь-яких товарів, а також призупинити або припинити продаж будь-яких товарів на свій власний розсуд.

8.2. Ця Угода повинна розглядатися в тому вигляді, як воно опубліковано на Сайті, і має застосовуватися і тлумачитися відповідно до законодавства України.

 

Validation

Черновик

Школа пілотів

Контакты

Если у Вас возник вопрос или предложение для нас, Вы можете обратиться по контактам ниже в любой день недели.
e-mail: flybuy.com.ua@gmail.com

096 9699619 (ежедневно с 9:00 до 23:00)

 

ТОВ “Повітроплавне товариство “Монгольф’єр”

ЄДРПОУ: 39894881

Политика возврата

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aspernatur atque blanditiis commodi corporis cum debitis distinctio ea esse excepturi, explicabo facere fugit impedit ipsa iusto natus nemo, nihil nobis odio omnis, repellat reprehenderit sequi sint tenetur totam vel velit vitae voluptatem? Aspernatur, blanditiis dolorem eius et minus quos repellat? Ab adipisci cupiditate eos ex inventore laborum perspiciatis quia rem. Asperiores cum debitis dolorum facilis itaque odit placeat, sequi. Ab aperiam cumque deserunt dicta dolores eum hic incidunt laboriosam, nam pariatur, recusandae sint! At cupiditate distinctio doloribus eaque excepturi fuga magnam, molestiae nam nobis optio perferendis placeat sed similique soluta tempore.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aspernatur atque blanditiis commodi corporis cum debitis distinctio ea esse excepturi, explicabo facere fugit impedit ipsa iusto natus nemo, nihil nobis odio omnis, repellat reprehenderit sequi sint tenetur totam vel velit vitae voluptatem? Aspernatur, blanditiis dolorem eius et minus quos repellat? Ab adipisci cupiditate eos ex inventore laborum perspiciatis quia rem. Asperiores cum debitis dolorum facilis itaque odit placeat, sequi. Ab aperiam cumque deserunt dicta dolores eum hic incidunt laboriosam, nam pariatur, recusandae sint! At cupiditate distinctio doloribus eaque excepturi fuga magnam, molestiae nam nobis optio perferendis placeat sed similique soluta tempore.

Доставка и оплата

Доставка осуществляется в день заказа. Вы сможете получить выбранный  сертификат по адресу курьером в удобное время или забрать в ближайшем отделении Новой почты.

Оплатить сертификат можно как при заказе на сайте с помощью банковской карты, так и при получении – наличными курьеру или в отделении Новой почты.

Мы работаем без выходных.

О нас

Мы создали агентство FlyBuy, чтобы превратить полет на воздушном шаре в воздухоплавательное путешествие вашей мечты, а не просто передвижение из точки «А» в точку «В». Чтобы покупка подарочного сертификата вызывала восторг и восхищение у Вас и получателя впечатления. Чтобы каждый день в ожидании полета погружал Вас в невероятную атмосферу приближения чуда. И чтобы после путешествия на воздушном шаре Вы навсегда стали частью большой воздухоплавательной семьи, сохранив уникальные эмоции полета на всю жизнь.

Так кто же мы, волшебники или продавцы счастья?

В первую очередь, мы персональный сервис, который реализует все Ваши воздухоплавательные мечты и гарантирует удовольствие до, во время и после полета. Наш партнер – воздухоплавательное общество «Монгольфьер». Эта организация более 10 лет развивает культуру воздухоплавания в Украине, установив 11 официальных рекордов. Полеты от компании «Монгольфьер» бесподобны, а наши клиенты получают на порядок больше эмоций, чем кто-либо другой, летавший на аэростате.

ЧТО ВЫ ПОЛУЧИТЕ, КУПИВ У НАС ВОЗДУХОПЛАВАТЕЛЬНОЕ ПРИКЛЮЧЕНИЕ?

Персональная консультация

Путешествие на воздушном шаре у многих людей происходит один раз в жизни. Это не покупка очередного смартфона. Впереди много неизведанного и крайне важно получить максимум информации, чтобы убедиться в желании совершить полет мечты на воздушном шаре. Именно поэтому мы готовы ответить на все Ваши вопросы без ограничения по времени и способам общения. Если Вам будет удобно и необходимо, наш менеджер приедет в Ваш офис и сделает презентацию воздухоплавательного путешествия. И Вас это нисколько не будет обязывать к покупке, хотя никто ещё не отказался.

Дизайн сертификатов

90% людей приобретают путешествие на воздушном шаре для подарка. Дарение – это мгновение, которое должно вызывать определённую химию в сердцах людей. Мы создали подарочный сертификат, дизайн которого перехватывает на мгновение дыхание и заставляет сердце биться чаще. Бумажные сертификаты не выдержат никакого сравнения с эксклюзивной подарочной упаковкой сертификатов FlyBuy.

Официальная покупка

Мы продаём официальные воздухоплавательные путешествия с заключением договора об оказании услуг. Это гарантия для Вас качественного сервиса и безопасности покупки. Договор об оказании услуг Вы предварительно можете скачать по ссылке. После покупки у Вас останется один экземпляр.

Ожидание путешествия

Воздухоплавательное путешествие – это ожидание, которое вдохновляет весь период времени после покупки. Мы не просто отравим Вам смс-напоминание с адресом и временем полета, а создадим радостное предчувствие с момента заказа. За Вами будет закреплен персональный менеджер, который круглосуточно готов будет ответить на любой вопрос о предстоящем путешествии. Если Вы решите встретить рассвет на воздушном шаре, мы разбудим Вас звонком ровно в необходимое время, чтобы вовремя приехать. Кроме этого, мы поможем Вам добраться – сориентируем, где и как лучше проехать.

По приезду за Вами будет забронирован столик в тематическом воздухоплавательном кафе DonBalloon возле места взлёта, чтобы мы могли угостить Вас утренним капучино или чаем. А если захотите перекусить, то ознакомиться с меню можно по ссылке. И это далеко не всё. Специально для Вас мы подготовили серию видеороликов, где подробно рассказали обо всех ключевых моментах воздухоплавательного путешествия. Вы узнаете, как получить максимум удовольствия в полете, как правильно одеться и увидите наиболее удобные ракурсы для фото перед и во время полета.

Воздухоплавательное путешествие

Итак, вы уже испытали удовольствие от покупки, дарения/получения подарка и прибыли к месту старта воздушного шара. Но самое главное впереди. К этому моменту Вы будете знать всё необходимое о полете, но всё равно пилот компании «Монгольфьер» проведёт с Вами предполетный инструктаж. И не просто пилот, а профессионал, с актуальными документами пилота, которые мы регулярно проверяем.

Пилот и воздухоплавательная команда разложат огромный красивый воздушный шар и приступят к его установке. В надутом горячим воздухом состоянии его высота достигает 7 этажа. Мы проверяем наличие необходимых лицензий и летной годности аэростатов, чтобы обеспечить безопасный и максимально комфортный полёт.

Чтобы Ваше путешествие доставило его больше удовольствия и восторга, мы сделаем всё возможное, чтобы на старте Вы увидели как можно больше аэростатов. В теплое время года, получается организовать старт до 10 воздушных шаров одновременно. Вы почувствуете себя словно на фестивале воздушных шаров и сделаете уникальные фотографии.

По команде пилота Вы займете место в корзине аэростата и начнётся самая зрелищная часть Вашего неземного путешествия. Клиенты FlyBuy получают особенный сервис не только до начала полета, но и во время. В полёте Вы узнаете от пилота интересные факты, связанные с воздухоплаванием. Пилот поднимет аэростат на максимально возможную высоту, чтобы Вы насладились планетой с высоты облаков. Вам не будет скучно, ведь пилот покажет, как выглядит загородная природа с разных высот. Представьте, как здорово коснуться верхушек сосен или поверхности озера, пролетая на воздушном шаре… Но мы не будем сейчас рассказывать Вам все приятные сюрпризы.

Что мы Вам приготовили после полёта?

С момента посадки Ваше путешествие ещё не закончилось. Наш автомобиль привезёт Вас к месту сбора – в воздухоплавательное кафе DonBalloon. Кстати, там Вы можете оставить лишние вещи и припарковать автомобиль на парковке с видеонаблюдением. Далее следует французская воздухоплавательная традиция – посвящение в воздухоплаватели! Пилот расскажет красивую историю о появлении первого в мире воздушного шара и вручит вам именные дворянские титулы. Теперь Вы официально станете воздухоплавателем!

Что дальше?

Мы уверены, что пройденный вместе путь и те потрясающие эмоции, которые Вы получите, влюбят Вас в воздухоплавание. Вы станете участников программы лояльности FlyBuy и нашим другом. Мы предложим лучшие условия для участия в воздухоплавательных мероприятиях Украины и международных проектах.

Вместе с воздухоплавательным агентством FlyBuy Вы получите больше, чем можете представить.

Позвоните нам прямо сейчас и получите дополнительные приятные бонусы за прочтение этой статьи!

Школа пилотов

Школа пилотов теплового аэростата «Киевское воздухоплавательное общество» – единственная в Украине / СНГ сертифицированная организация, которая обеспечит Вам полный цикл теоретической и практической подготовки для пилотирования воздушным шаром. По окончанию обучения в Школе пилотов Вы получите допуск к самостоятельному управлению аэростатом и документы пилота.

Аудитория Школы пилотов

Курсантом Школы может стать любой человек старше 18 лет, прошедший медицинскую комиссию. Обязательным условием является мужественный и стойкий характер, а также желание покорять новые высоты. Мы будем рады обучить Вас, не зависимо от Вашей сферы деятельности и возраста.

История

Школа пилотов «КВО» была создана в ХХХХ году, в г. Киев. Основатель Школы – пилот-инструктор, многократный рекордсмен и член сборной Украины Скалько Сергей Ярославович. За время работы Школа пилотов выпустила ХХХ курсантов из Украины, России, Беларуси, Турции, Казахстана, Азербайджана и других государств. Ежегодно выпускниками Школы являются более ХХ курсантов с высоким уровнем качества летной подготовки, что делает Школу пилотов «Киевское воздухоплавательное общество» одной из ведущих мировых организацией по подготовке пилотов аэростата.

Преподаватели

В Школе пилотов преподают 9 тренеров, опыт которых подтверждён многолетними туристическими и спортивными полетами, а также достижениями в мире воздухоплавания.

Программа обучения

Курсанты Школы пилотов «Киевское воздухоплавательное общество» проходят подготовку согласно стандартам международной организации гражданской авиации — специализированного учреждения ООН.
Обучение проходит в соответствии с Воздушным Кодексом Украины. А также согласно Правилам выдачи свидетельств авиационному персоналу Украины.

Для получения документов пилота Вам необходимо окончить теоретический и практический курс подготовки. По окончанию теоретического курса и успешной сдачи экзамена Вы получите допуск к наземной и летной подготовки – практического курса. В результате обучения мы подготовим документы и передадим в Госавиаслужбу Украины для получения Свидетельства пилота свободного аэростата.

Теоретический курс рассчитан на 92 часа подготовки, из них 80 часов – лекции и 12 часов – самостоятельная подготовка. Курс длится 10 дней в помещении Школы.

В программе курса:

• воздушное право,
• эксплуатация воздушных суден,
• лётные характеристики и планирование полёта,
• возможности и ограничения человека в лётной деятельности,
• авиационная метеорология,
• воздушная навигация,
• эксплуатационные процедуры,
• аэродинамика полёта свободных аэростатов,
• радиотелефония (радиосвязь),
• аварийно-спасательное обеспечение,
• авиационная безопасность.

Наземная (тренажная) подготовка заключается в отработке действий при аварийных обстоятельствах и тренаж в корзине аэростата.

В программе курса:

• брифинг и постановка задачи на полёт,
• сбор корзины теплового аэростата,
• проверка топливной системы,
• действия при возможных видах отказов на земле, в полёте и при посадке,
• послеполётные процедуры,
• действия при аварийных и особых случаях.

Практический курс лётной подготовки предоставляется курсантам после успешного усвоения программ по теоретической и наземной подготовкам. Цель данной программы – набор опыта техники пилотирования и осуществления навигационных и лётных процедур, необходимых для получения квалификации “Пилот свободного аэростата”. Во время всего процесса лётного обучения с вами находятся самые опытнейшие инструкторы – чемпионы и рекордсмены Украины по воздухоплаванию.

В программе курса:

• предварительная подготовка,
• предполётная подготовка,
• подготовка аэростата к полёту и наполнение оболочки,
• полёт в привязном режиме,
• взлёты и приземления с различной скоростью ветра,
• взлёт при наличии преграды по курсу,
• полёт на разных высотах и заход на посадку с разных высот,
• эшелонирование,
• визуальная навигация при выполнении полётов,
• закрепления навыков в полёте программ наземной подготовки.

Заключительным этапом лётной подготовки являются контрольные полёты, а окончательным этапом всего обучения – самостоятельные полёты, которые выполняются для проверки техники пилотирования и визуальной навигации по маршруту, а также полёты, необходимые для получения свидетельства пилота свободного аэростата.
Минимальный объём по курсу лётной подготовки составляет 16 полётов.

Стоимость обучения

Теоретический курс подготовки – 650 евро.

Практический курс наземной и летной подготовки – 1300 евро.

 

Активация сертификата

Личный кабинет

Login

Оформление заказа

Корзина

Your cart is currently empty.

Blog

Блог

Блог

Main

Головна

Главная

Магазин

Корзина

Your cart is currently empty.

Оформление заказа

Мой аккаунт

Login

Пример страницы

Это пример страницы. От записей в блоге она отличается тем, что остаётся на одном месте и отображается в меню сайта (в большинстве тем). На странице «Детали» владельцы сайтов обычно рассказывают о себе потенциальным посетителям. Например, так:

Привет! Днём я курьер, а вечером — подающий надежды актёр. Это мой блог. Я живу в Ростове-на-Дону, люблю своего пса Джека и пинаколаду. (И ещё попадать под дождь.)

…или так:

Компания «Штучки XYZ» была основана в 1971 году и с тех пор производит качественные штучки. Компания находится в Готэм-сити, имеет штат из более чем 2000 сотрудников и приносит много пользы жителям Готэма.

Перейдите в консоль, чтобы удалить эту страницу и создать новые. Успехов!

Политика конфиденциальности

Кто мы

Наш адрес сайта: http://montgolfier.fydproject.com.

Какие персональные данные мы собираем и с какой целью

Комментарии

Если посетитель оставляет комментарий на сайте, мы собираем данные указанные в форме комментария, а также IP адрес посетителя и данные user-agent браузера с целью определения спама.

Анонимизированная строка создаваемая из вашего адреса email (“хеш”) может предоставляться сервису Gravatar, чтобы определить используете ли вы его. Политика конфиденциальности Gravatar доступна здесь: https://automattic.com/privacy/ . После одобрения комментария ваше изображение профиля будет видимым публично в контексте вашего комментария.

Медиафайлы

Если вы зарегистрированный пользователь и загружаете фотографии на сайт, вам возможно следует избегать загрузки изображений с метаданными EXIF, так как они могут содержать данные вашего месторасположения по GPS. Посетители могут извлечь эту информацию скачав изображения с сайта.

Формы контактов

Куки

Если вы оставляете комментарий на нашем сайте, вы можете включить сохранение вашего имени, адреса email и вебсайта в куки. Это делается для вашего удобства, чтобы не заполнять данные снова при повторном комментировании. Эти куки хранятся в течение одного года.

Если у вас есть учетная запись на сайте и вы войдете в неё, мы установим временный куки для определения поддержки куки вашим браузером, куки не содержит никакой личной информации и удаляется при закрытии вашего браузера.

При входе в учетную запись мы также устанавливаем несколько куки с данными входа и настройками экрана. Куки входа хранятся в течение двух дней, куки с настройками экрана – год. Если вы выберете возможность “Запомнить меня”, данные о входе будут сохраняться в течение двух недель. При выходе из учетной записи куки входа будут удалены.

При редактировании или публикации статьи в браузере будет сохранен дополнительный куки, он не содержит персональных данных и содержит только ID записи отредактированной вами, истекает через 1 день.

Встраиваемое содержимое других вебсайтов

Статьи на этом сайте могут включать встраиваемое содержимое (например видео, изображения, статьи и др.), подобное содержимое ведет себя так же, как если бы посетитель зашел на другой сайт.

Эти сайты могут собирать данные о вас, использовать куки, внедрять дополнительное отслеживание третьей стороной и следить за вашим взаимодействием с внедренным содержимым, включая отслеживание взаимодействия, если у вас есть учетная запись и вы авторизовались на том сайте.

Веб-аналитика

С кем мы делимся вашими данными

Как долго мы храним ваши данные

Если вы оставляете комментарий, то сам комментарий и его метаданные сохраняются неопределенно долго. Это делается для того, чтобы определять и одобрять последующие комментарии автоматически, вместо помещения их в очередь на одобрение.

Для пользователей с регистрацией на нашем сайте мы храним ту личную информацию, которую они указывают в своем профиле. Все пользователи могут видеть, редактировать или удалить свою информацию из профиля в любое время (кроме имени пользователя). Администрация вебсайта также может видеть и изменять эту информацию.

Какие у вас права на ваши данные

При наличии учетной записи на сайте или если вы оставляли комментарии, то вы можете запросить файл экспорта персональных данных, которые мы сохранили о вас, включая предоставленные вами данные. Вы также можете запросить удаление этих данных, это не включает данные, которые мы обязаны хранить в административных целях, по закону или целях безопасности.

Куда мы отправляем ваши данные

Комментарии пользователей могут проверяться автоматическим сервисом определения спама.

Ваша контактная информация

Дополнительная информация

Как мы защищаем ваши данные

Какие принимаются процедуры против взлома данных

От каких третьих сторон мы получаем данные

Какие автоматические решения принимаются на основе данных пользователей

Требования к раскрытию отраслевых нормативных требований

Thank! Our manager will call you shortly

Leave your phone number and our manager will agree details of the order

Thank you for your review!

Cart

Your cart is currently empty.